Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros. Ultimate

Startskuddet til Valhalla II lyder i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største turneringer i Super Smash Bros. Melee og Super Smash Bros. Ultimate på europæisk jord, Valhalla II, begynder i Nørrebrohallen i dag. Første dag byder dog ikke på nogen konkurrencer, men blot en spektakulær åbning til hvad der uden tvivl bliver en gigantisk begivenhed. Super Smash Bros. Ultimate har taget verden med storm, og Super Smash Bros. Melee er stadig en af de mest populære indspark i serien blandt professionelle.

Ikke overraskende indeholder Valhalla II også i alt syv turneringer; en enkelt-, topersoners-, og en hold-turnering for både Ultimate og Melee, og så så en sideturnering i Project M. Selvom deltagerloftet lyder på 512, kommer der uden tvivl til at være langt flere gæster og publikummer.

Disse turneringer skydes i gang fra den fjerde, og store navne som Adam "Armada" Lindgren, William "Leffen" Hjelte, Aaron "Professor Pro" Thomas og Dennis "iStudying" Kwarteng er dukket op på deltagerlisten. Har du nogen du følger, eller deltager du ligefrem selv?

Super Smash Bros. Ultimate
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold