Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros. Ultimate

Østrig tager den første sejer ved Valhalla II

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første turneringsdag ved Valhalla II, en af de største europæiske begivenheder indenfor konkurrencepræget Smash Bros., er overstået. Her var det det østrigske hold der tog sejren i Battle of the Borroughs over svenskerne.

Bestående af spillerne Lukas "Yetey" H., Patrick "buzi" M. og Clemens "Klemenz" Eisenhut endte Yetey i den store finale over svenske Isaac "ThymeBalloon" Handel, der med holdkammeraterne Jonathan "Lian" Lerge og Karl-Petter "KP" Bergman, havde kæmpet sig tilbage i finalen, fra tabernes turnering.

Det sidste slag stod mellem Pichu og Lucina. Udover at Yetey tog sejren med tre stammer over nul, med stærk taktisk spil, viste han også at Pichu i særdeleshed er den stærke karakter som den lille gule mus spås at være.

Begivenheden fortsætter i morgen, med endnu en holdturnering, denne gang for to personer, og første etape af enkeltpersons-turneringen.

Super Smash Bros. Ultimate
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold