Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros. Ultimate

Enki og Glutonny tager sejren i hold-turneringen ved Valhalla II

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største Super Smash Bros.-begivenheder på europæisk jord, Valhalla II, finder sted i disse dage. Her bliver der spillet turneringer i både Super Smash Bros. Melee og Super Smash Bros. Ultimate på tværs af en række kategorier. Forleden dag vandt de østrigske udsendinge tre-mod-tre turneringen Battle of the Burroughs i Super Smash Bros. Ultimate, og nu er endnu en afgørelse faldet.

Det blev Enki "Enki" Dufoyer og William "Gutonny" Belaid fra Frankrig der tog sejren over tyske Viktor "Light" Strohmeier og Ufuk "cyve" Fidan, med dominerende tre sæt over nul. Overraskelserne stod ikke i kø hvad angår denne sejer, da Enki og Glutonny havde flået sig igennem gruppespillet. I sidste ende stod deres Pikachu og Wario mod tyskernes Cloud, Jigglypuff - og senere Palutena - men var urokkelige.

Valhalla II afsluttes senere i dag, med enkeltpersonskategorien i Super Smash Bros. Ultimate. Her forventes Glutonny også at leverer et flot resultat, men i top otte er også William "Leffen" Hjelte, Light, cyve, og Marlon "Whoophee" Ryan. Der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende eftermiddag for alle fans af Super Smash Bros.

Super Smash Bros. Ultimate
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold