Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnite's in-game-turneringer får en Januar-opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af sidste år indførte Epic Games in-game turneringer i Fortnite, til dem der helst vil deltage hjemmefra. Udvikleren har nu drøftet udviklingen af turneringerne på Reddit og hvilke ændringer vi kan forvente over de næste par måneder. Mere end hele 9 millioner spillere deltog i de kvalificerende kampe under Winter Royale.

I Januar vil endnu en turnering blive søsat og vil indeholde "live in-game leaderboards during events, support for tournaments to take place across multiple knockout rounds, and allow us to create a richer variety of events to keep the experience fresh and exciting."

Epic Games' opslag tilføjer også, at vi ikke skal forvente en masse nye turneringer her i starten af året, men lover de vil gøre deres bedste for skabe mere dynamisk indhold som året skrider frem. Det ser med andre ord ud som om, at de ikke har i sinde at tabe deres store momentum fra 2018 og fortsat vil være den største Battle-Royale central.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold