Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Penta Sports skriver kontrakt med et Apex Legends-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends ramte for nylig 50 millioner spillere, men denne imponerende milepæl til trods er de ikke rigtig kommet i gang med at skabe en ordentlig esportsinfrastruktur. Dog ønsker visse organisationer ikke at vente, og de er allerede gået igang med at sætte hold.

Penta Sports har i forvejen en tilstedeværelse i Rainbow Six: Siege, og ønsker nu også at deltage i Apex Legends. De har nu afsløret, at de har skrevet kontrakt med Jack 'Wacko' Middleton, Matthieu 'Oraxe' Ribiere, og Herman 'Nesh' Kobrin, som skal fungere som organisationens tremandshold.

Dette kommer kort tid efter at 100 Thieves også har skrevet kontrakt med en række spillere, og det forventes at flere kendte organisationer følger trop i løbet af de næste par uger.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold