Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Super Smash Bros. Ultimate

Ultimate Fighting Arena vender tilbage med sin største begivenhed nogensinde til oktober

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største kampspilsbegivenheder på europæisk jord vender tilbage større en nogensinde til oktober. Ultimate Fighting Arena rammer Paris, Frankrig til efteråret, og afholder officielle kvalifaktionsturneringer i ikke blot Street Fighter V: Arcade Edition og Tekken 7, men også Mortal Kombat 11 og Dragon Ball FighterZ. Derudover er der også lagt op til et brag af en af Super Smash Bros. Ultimate Singles-turnering.

Hele herligheden løber af stablen fra d. 4 til d. 6 oktober, hvor spillestedet har åbent døgnets 24 timer på alle dagene hvor begivenheden kører. Den samlede præmiepulje rammer lige omkring 35.000 euro, samtlige af turneringer er en del af henholdsvis Capcom Pro Tour, Tekken World Tour og Dragon Ball FighterZ World Tour.

Skal du en efterårstur til Paris, blot for at tilskue eller måske ligefrem at konkurrere?

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterede teksterIndlæser mere indhold