Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Gears of War 4

OpTic fritstiller deres Gears of War-hold efter forespørgsel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

OpTic Gamings Gears of War-hold er det mest succesfulde hold i verden, og har vundet over 17 turneringer i seriens diverse kapitler. Dog lader det ikke til at holdet har trives i organisationen, så de har bedt om at blive fritstillet. OpTic har nu afsløret via Twitter, at de har accepteret denne forespørgsel.

"We hope for nothing but victory after victory for these phenoms of console esports as they continue competing in GOW5," skriver organisationen.

Holdets træner, Nicholas 'Ashes' Ridgeway har afsløret, at holdet kigger efter "a new organization to represent in Gears 5 and beyond".

Gears of War 4
Photo: Gears of War Esports

Relaterede tekster

Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af Xbox's helt store spilserier er tilbage og vi har bevæbnet Sebastian med en Lancer-riffel og smidt ham ned på planeten Sera for at teste Gears of War 4.Indlæser mere indhold