Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Her er alle detaljerne om Apex Legend Preseason Invitational

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment og EA har været lidt sløve til at sparke gang i esportdelen af Apex Legends, men det er endelig ved at ske nu. Det er blevet afsløret via en officiel hjemmeside, præcis hvordan den kommende Preseason Invitational i Apex Legends kommer til at se ud.

Op til 80 hold kommer til at dyste dobbelte elimineringer, og den endelige præmiepulje er på $500.000. Den endelige finale, der afholdes efter masser af kampe, sker d. 15 september kl. 17 dansk tid.

Alt dette finder sted i Krakow, Polen, men du kan se med på Twitch, Youtube og Mixer fra d. 13 september. Blandt andet NRG Esports, Rogue, TSM og Penta deltager.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold