Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn Entertainement løfter sløret for Apex Legends' fremtid som esport

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends er et af verdens mest populære spil, og har samlet mange, mange millioner af faste spillere på bare få måneder. Det har dog været lidt sløvt med at etablere en solid esportsplatform rundt om spillet, og udvikleren har længe slået fast, at netop sådan en var undervejs.

Og nu er de parate til at løfte noget af sløret. Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor har Respawn og EA løftet sløret for Apex Legends Global Series. En liga der udgøres af turneringsbegivenheder og online-kampe, hvor de bedste spillere dyster om præmiepuljen på hele $3 millioner.

Ligaen kommer til at bestå af 12 separate begivenheder, der enten skabes af EA og Respawn, eller i tæt samarbejde med organisationer som PGL og GLL. Desuden vil online-kampene blive afviklet i samarbejde med Battlefy, og registreringen til det første sæt begynder allerede tidligt i januar.

"Competition is at the heart of Apex Legends. We expect that esports will play a big role in the future of Apex Legends and it all starts here, with the Apex Legends Global Series. We look forward to seeing who, out of our millions of players, will become true legends of the arena," siger Respawns Vince Zampella.

De første tre Major-turneringer er allerede på tegnebrættet, hvor hele 100 hold bestående af tre spillere på hver skal dyste rundt omkring i verden.

Du kan læse meget mere om formatet lige her.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold