Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

FaZe Clan hyrer basketball-stjerne Ben Simmons

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nej, du har ikke læst forkert i overskriften. FaZe Clan har afsløret, at de har hyret en ny ansat til deres organisation, men denne gang er det ikke hvem som helst, men snarere NBA-superstjernen Ben Simmons, som slutter sig til som officielt medlem af deres hold. Men "medlem" er måske så meget sagt, da han ikke direkte skal spille for FaZe, men snarere agere brandambassadør.

I en pressemeddelelse sendt til Gamereactor fortæller Simmons følgende:

"Gaming is an important part of my life, and so it was a natural progression to personally invest in this industry. FaZe Clan represents the pinnacle of the gaming culture, and I am really looking forward to connecting with new fans around the globe."

Det vides endnu ikke hvor involveret Simmons kommer til at være i promoveringen af FaZe ved bestemte turneringer, eller om hvorvidt der egentlig bare er tale om at han har en t-shirt på en gang imellem.

FaZe Clan hyrer basketball-stjerne Ben Simmons
FaZe Clan


Indlæser mere indhold