Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare

London Royal Ravens fyrer syv af deres Call of Duty League-spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden blevet kutyme for store esportsorganisationer, ikke bare at foretage rokade, eller at fyre en eller et par af deres spiller inden en ny sæson, men simpelthen smide størstedelen, hvis ikke alle, på porten, og starte helt forfra.

Vi har blandt andet lige set det med Minnesota Rokkr og Seattle Surge, der har sluppet størstedelen af deres hold, og nu følger London Royal Ravens trop. I en besked på Twitter er det blevet afsløret, at hele syv spillere forlader organisationen.

Faktisk er det kun Sean "Seany" O'Conner der sidder tilbage sammen med Joseph "Joee" Pinnington. De kom på en sjetteplads i 2020.

Call of Duty: Modern Warfare
London Royal Ravens

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.Indlæser mere indhold