Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare

New York Subliners siger farvel til fire spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, du er ikke helt alene, hvis du synes at antallet af fyringer i den professionelle Call of Duty CDL-liga er ved at tage overhånd. Organisationer som Minnesota Rokkr og Seattle Surge har fyret hele deres hold, og ydermere er der flere organisationer der fyrer bare størstedelen.

Blandt disse finder vi eksempelvis New York Subliners, der har afsløret (via ESTNN) at de har taget afsked med fire af deres spillere. Det skal siges at alle hold skulle af med mindst en spiller for at tilpasse sig det nye 4v4-format, men det lader til at disse hold ser sit snit til at rokere helt om.

Spillerne der er blevet sluppet er Lamar "Accuracy" Abedi, Donovan "Temp" Laroda, Doug "Censor" Martin, og Nick "Happy" Suda. Det er sjovt, for de formåede faktisk at hente en femteplads med 140 CDL-point.

Call of Duty: Modern Warfare
New York Subliners

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.Indlæser mere indhold