Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic Games afholder Fortnite Super Cut med præmie på $1 million

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Fortnite ikke just er den esport der trives mest lige nu, så kaster Epic Games endnu flere penge for at få infrastrukturen op at køre. Der arrangeres løbende nye begivenheder, og nu er der kommet en til i kalenderen.

Epic Games har afsløret, at de snart vil afholde en Fortnite Super Cup, det er en Duo-begivenhed bestående af separate turneringer over hele verden, og den endelige præmiepulje er på $1 million.

I den første runde skal de bedste 1000 spillere fra Nordamerika, Europa og Brasilien, samt de 500 bedste spillere fra Oceanien, Asien og Mellemøsten dyste.

Denne runde varer omkring tre timer, og herfra afgøres det hvilke hold der skal videre til de mere direkte kampe.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold