Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Guild Esports skriver kontrakt med endnu en Fortnite-spiller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den London-baserede organisation Guild Esports, der i øvrigt har støtte fra selveste David Beckham, har nu afsløret via Twitter, at de har skrevet kontrakt med endnu en spiller, der skal repræsentere dem i Fortnite fremadrettet. Spilleren hedder Henrik "Hen" Mclean, og er en 15-årig spiller fra England, der er på tredjepladsen nationalt.

Han har fået kælenavnet "The Clutch King" og har vundet over $100.000 i løbet af hans karriere indtil videre, der naturligvis har været ganske kort. Han er også den yngste spiller overhovedet der slutter sig til Guild. Han skal repræsentere dem for første gang i Fortnite Champion Series 2021.

"I'm really excited to work with Guild, with players I have been following before I started in my professional caree. It's been great to meet a team with the same determination that I feel, and I can't wait to show off my skills and compete as a member of Guild," siger han.

Fortnite
Guild Esports

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold