Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Zayt vender tilbage til Fortnite efter at have trukket sig helt for tre uger siden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle uger siden kunne vi, og andre medier, fortæller at NRG Esports-stjernen Williams "Zayt" Aubin havde valgt at trække sig helt fra Fortnite som esport. Han lavede endda en pressemeddelelse, og tog ceremonielt afsked med branchen for at fokusere andetsteds.

Men på bizar vis lader det til at han alligevel ikke kunne holde en mere rolig tilværelse ud, for han vender nu tilbage... efter tre uger. Via Twitter siger han følgende:

"If I didn't play DreamHack with Benjy I probably wouldn't be saying that but, I really miss competing already. The only reasons I would want to stream would be to get enough money for the rest of my life. I am at a point where I would regret not competing and wasting my gift for the game. With that said, yes I am coming back, sorry for everyone that I affected negatively."

Det har uden tvivl kostet penge, og tid, at afsløre hans afsked, så det kommer lidt som en overraskelse.

Fortnite
ESL

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold