Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Winter Circuit Playoffs tiltrak mere end 100.000 seere i gennemsnit per minut

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn offentliggjorde for nyligt en blog-post med detaljerne om det kommende Apex Legends Global Series Championship, hvis gruppespil begynder d. 22. maj. I samme opdatering kom det også frem, hvor stort et digitalt publikum turneringen den seneste turnering havde, og der var tale om en stor stigning sammenlignet med tidligere.

Winter Circuit Playoff tiltrak således i gennemsnit over 100.000 seere-per-minut, hvilket var 50% mere end den tidligere rekord.

Med ALGS Championship lige oppe over bliver det spændende at se, hvorvidt Winter Circuit Playoffs kan holde fast i rekorden som den meste sete Apex event, eller om spillets store popularitet løfter den kommende begivenhed til nye højder.

EA offentliggjorde fornyligt deres årsregnskab, og der var Apex Legends en af de helt store indtægtskilder.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold