Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

BLAST holder snart en Apex Legends-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BLAST er bedst kendt for deres turneringer i Counter-Strike: Global Offensive. Nu meddeler arrangøren, at også en Apex Legends-turnering er på trapperne. BLAST Titans, som turneringen hedder, vil finde sted i slutningen af juli og starten af august, og i alt vil 40 hold deltage. Kampene finder sted over to uger, og der står i alt 40.000 euro på højkant i præmiepenge.

Turneringen vil blive vist på BLAST's Twitch-kanal og de første kampe finder sted mellem 23-25 juli. Her kæmper 40 hold om de 20 pladser til finaleweekenden 31. juli til 1. august.

Den første runde bliver double elimination, mens finalerunder vil indeholde "a new innovative format," der endnu ikke er blevet præsenteret.

Indtil videre har 20 hold kvalificeret sig til turneringen.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold