Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL Pro Tour sæson 14 bliver afholdt online

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL har meddelt, at ESL Pro Tour sæson 14 bliver spillet online fremfor gennem LAN grundet "uncertainty surrounding COVID-related travel restrictions." Beslutningen er truffet med omtrent tre uger til turnerings start, og de 24 deltagende hold kommer derfor til at kæmpe hjemme i stuen eller på deres respektive boot camps.

ESL vil løbende evaluere, om deres fremtidige Counter Strike-turneringer skal foregå fysisk eller online. Blandt de største af de kommende begivenheder er IEM Fall 2021 fra 28. september til 1. oktober og IEM Winter 2021, der løber af stablen mellem den 2. og 12. december.

ESL Pro Tour sæson 14 begynder den 16. august.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold