Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Ghosts

Esportsspecial: Call of Duty

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactors faste læser har sikkert hørt om det årlige verdensmesterskab i Call of Duty - GRTV har nemlig dækket det ved flere lejligheder. Activision selv har bakket op om COD som esport de seneste år, og med de massive beløb udgiveren hiver ind hvert år på sikre successer som Call of Duty og Skylanders, overrasker det ikke, at der er seriøse pengesummer involveret. Således kunne medlemmerne fra Complexity gå hjem med en check på 400.000 dollars, efter de vandt mesterskabet i marts.

Men det er ikke kun verdensmesterskabet, det handler om. Blandt andet Major League Gaming kører turneringer løbende, ja faktisk løber der en af stablen allerede næste weekend til MLG Columbus.

Call of Duty: Ghosts

Relaterede tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Årets udgave af verdens største spilserie tordner i dag ud på spilhylderne. Vi leverer to karakterer med både PlayStation 4 og current gen.

Esportsspecial: Call of Duty

Esportsspecial: Call of Duty

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gamereactors faste læser har sikkert hørt om det årlige verdensmesterskab i Call of Duty - GRTV har nemlig dækket det ved flere lejligheder. Activision selv har bakket op...

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi er sikre på at en del gamere ser frem til endnu en rutsjebanetur i Activisions nyeste afsnit af deres populære skydespilsserie. Vi sagde pænt farvel til Call of Duty:...Indlæser mere indhold