Dansk
Gamereactor
lifestyle

Et nyt flyselskab lader hunde flyve på første klasse

Den forkæler dine hvalpevenner, inden de begiver sig op i himlen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At flyve med en hund er en hel del problemer, kunne jeg forestille mig. Jeg har aldrig gjort det, og nu hvor jeg ejer en schæferhund, tror jeg aldrig, jeg vil. Men et flyselskab søger at give dine hundekammerater den behandling, de fortjener.

BARK Airs CEO Matt Meeker skabte ideen, da han ikke kunne flyve med sin grand danois. "Vi imødekommer alt til hunden og forsøger at sænke deres angst og deres stress, så de har den mest behagelige, frygtfri oplevelse på et fly," sagde han til Reuters.

Din BARK Air-oplevelse starter med, at du og din hund får adgang til en lounge fyldt med godbidder, komplet med en hurtig check-in. Der er endda en spa, hvis du har lyst til det. Der er kun 10 billetter pr. flyvning, så hundene er indkvarteret, og det kan du kun flyve mellem New York, Los Angeles og London lige nu.

"Vi opererer med tab i dag, når vi starter. Ideen er, at vi over tid har en ret klar vej til at sænke prisen for forbrugeren og sænke vores omkostninger. Og det kommer med skala og flere ruter," forklarer Meeker.

Dette er en annonce:

Allerede nu strømmer forespørgsler ind til flere destinationer, så folk kan tage deres hvalpevenner med på ferie uden besvær.

Et nyt flyselskab lader hunde flyve på første klasse


Indlæser mere indhold