Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

E.T. - The Extra Terrestrial LED Light UP Hand Prop Replica

Mangler du en gadget med et langt navn? Fortvivl ikke længere - vi giver dig følgende: E.T. - The Extra Terrestrial LED Light UP Hand Prop Replica

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi ved, at du altid har ønsket dig at kunne ringe hjem på samme måde som E.T. gjorde i den legendariske film fra 1982. Nu har du endelig fået muligheden med E.T. - The Extra Terrestrial LED Light UP Hand Prop Replica(sig det otte gange hurtigt efter hinanden).

HQ

Handsken har fire fingre, ligesom originalen, og en velcro-strop om håndleddet, så den ikke falder af. Hvor ens femte finger skal befinde sig, er der ingen informationer om, men vi ved jo alle, at man må lide for skønheden, så måske er det blot meningen, at fingeren skal kappes af, inden man tager "hånden" i brug.

Handskens trumfkort er naturligvis LED-lampen i den ene finger, som virkelig vil få dig til at føle dig som et rumvæsen, der gerne vil ringe hjem.

E.T. - The Extra Terrestrial LED Light UP Hand Prop Replica koster circa 30 australske dollars, hvilket svarer til omkring 180 danske kroner, så hvad er din undskyldning for ikke at købe dette vidunder af en gadget?

Set hos: Popcultcha

Dette er en annonce:
E.T. - The Extra Terrestrial LED Light UP Hand Prop Replica

Relaterede teksterIndlæser mere indhold