Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

eUnited vinder Call of Duty World Championship

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty som esport bevæger sig støt fremad med den nye franchise-model, som officielt sparkes i gang i næste sæson, og som vil forvandle landskabet så det ligner Overwatch League. Dog inden dette kan ske er der lige de sidste turneringer der skal afsluttes, deriblandt den sidste Call of Duty World Championship-turnering, der blev afgjort i weekenden.

Det blev eUnited der tog sejren i sidste ende efter at have vist dominans i Pool A. De gik videre som vinder af gruppen til en kamp imod Team WaR, som de så slog 3-1. Derefter slog de Evil Geniuses 3-2. Videre til Units, som de slog 3-0 for så at gå i semifinalen imod favoritterne OpTic Gaming, som de formåede at vinde 3-1 over.

100 Thieves udmærkede sig også, og de slog sågar OpTic i Loser's Bracket 3-0, og gik videre til finalen imod eUnited, som de så tabte.

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: Kevin Haube / ESPAT Media

Relaterede tekster

0
Eunited vinder 2019 CWL Finalen

Eunited vinder 2019 CWL Finalen

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Den første CWL finale nogensinde sluttede i Miami i søndags. Her havde 16 hold kæmpet om en bid af kagen. finalekampen var mellem Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Indlæser mere indhold