Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

EUnited vinder Smite World Championship

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af weekenden løb en lidt anderledes, men stadig gigantisk eSportsbegivenhed af stablen, nemlig Smite World Championship. Ja, hvis du ikke vidste det i forvejen er Hi-Rez Studios' spil vokset støt i løbet af de seneste par år.

Turneringen var fyldt til renden med spændende kampe, men i sidste ende var det holdet EUnited ved Hi-Rez Expo i Atlanta.

To hold drog i den store finale efter en række kvalificeringskampe, og det var den europæiske rival, Team Rival, der skulle op imod EUnited i sidste ende. De vandt 3-1, og det skyldes særligt en solid præstation fra spillere som Venenu, der blev MVP for hele turneringen.

Smite
Photo: Hi-Rez Studios

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold