Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Evil Genius

Evil Genius fortsættelse under udarbejdelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Demis Hassabis og Elixir Studios der ikke rigtig ramte dagsformen med Republic, klarede sig væsentlig bedre med det humorfyldte Evil Genius, der gav spilleren chancen for at styre et ondskabsfuldt kongerige fra kontorstolen. Måske er det derfor holdet bag allerede er i gang med en opfølger.

HQ

Der vides ikke meget om opfølgeren, men ifølge Demis Hassabis selv, så overvejer firmaet at inkludere en eller anden form for multiplayer-del, enten hvor man spiller Evil mod Evil eller Evil mod Forces of Justice.

Vi har naturligvis anmeldt spillet, så har du lyst til at læse mere om Evil Genius, så kan du finde anmeldelsen i arkivet.

Relaterede tekster

0
Evil GeniusScore

Evil Genius

ANMELDELSE. Skrevet af Alan Vittarp Rasmussen

Storhedsvanvid en forudsætning i Demis Hassabis seneste spil. Alan har lagt sig ud med hele den civiliserede verden.Indlæser mere indhold