Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Evil Geniuses har udgivet hele sin Dota 2-liste

Efter at have undladt at kvalificere sig til The International i et par år, starter holdet en genopbygning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen Evil Geniuses har en meget imponerende historie i Dota 2-scenen. I en lang periode var holdet en sikker lås som et top, hvis ikke mesterskabsvindende kaliberhold på The International hvert år, men de sidste par år har ikke været så venlige.

Evil Geniuses har ikke kvalificeret sig til The International siden 2019, og med dette i tankerne starter holdet en genopbygning, så det kan komme tilbage på sporet. Til dette formål har holdet meddelt, at det skiller sig af med hele sin Dota 2-liste, hvilket betyder, at Artour "Arteezy" Babaev, Abed "Abed" Yusop, Egor "Nightfall" Grigorenko, Andreas "Cr1t-" Nielsen, Tal "Fly" Aizik og træner Kanishka 'Sam' "BuLba" Sosale alle frit kan finde nye hold.

Der er ingen omtale af, hvem Evil Geniuses vil underskrive som en del af sit genopbyggede team, men ingen tvivl om, at vi vil høre mere om dette i de kommende uger og måneder.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold