Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

EVO Japan annoncerer de første tre spilturneringer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at EVO Japan 2019 ikke er blevet datomærket endnu, så har organisatørene bag allerede annonceret de første turneringer. På Twitter, har den officielle konto fortalt, at der indtil videre blive afholdt turneringer i Tekken 7, Soul Calibur VI, og BlazBlue: Cross Tag Battle.

Der har anstiftet undren hos mange, da hverken Street Fighter V: Arcade Edition eller Dragon Ball FighterZ er blevet annonceret turneringsklar til begivenheden endnu. I en opfølger der ankom forholdsvis hurtigt efter, forklarede repræsentanten på de sociale medier dog, at flere titler vil blive annonceret snarest muligt.

Som sagt, EVO Japan 2019 har ingen officiel afholdelsesdato endnu. Dette års begivenhed løb af stablen i slutningen af januar, og med fremvisningen af Dead or Alive 6 ved arrangementet, burde man kunne forvente arrangementet løber af stablen på nogenlunde samme tidspunkt næste år.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold