Dansk
Gamereactor
nyheder
Evolve

Evolve bliver free-to-play og betaen starter i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da vi først fik øje på Rocks Evolve-relaterede nedtælling i går, havde vi ingen idé om, hvad den mon kunne tælle ned til. Men vi fik dog en ret klar indikation, da spillet blev fjernet fra Steam nogle få timer senere. Det tog efterfølgende ikke lang tid for studiet at bekræfte vores mistanker.

Studiets medstifter, Chris Aston, har nu bekræftet at PC-versionen vil blive free-to-play. Det vil selvfølgelig betyde, at der vil ske nogle få ændringer.

For det første er det værd at nævne, at hvis du allerede ejer Evolve, så vil du få det, han kalder "Founder"-status og beholde alt, du allerede ejer. Der vil også være nogle ekstra gaver, belønninger og særlig adgang til dem, der ejer spillet allerede. Alle andre må starte fra bunden af, når betaen går igang senere i dag. Du vil da se, at det ikke er det samme spil, som lancerede sidste år. Han nævner nolge af de ændringer, de allerede har lavet og har planer om at tilpasse yderligere:

• They're reworking the hunter classes to make the team less reliant on having experienced trappers and medics.

• Improving the maps and UI.

• Optimizing overall performance and load times.

• Working to improve stability and fixing bugs.

• Reworking the progression system and tutorials.

• Adding more customisation options.

Disse er blot nogle af de ændringer, der er på vej. Spillet får en kraftig overhaling, og de vil gerne have vores feedback. Det er derfor, de udgiver den åbne beta på Steam senere i dag. Så vil vi kunne se de store revisioner, opdateringer og nye funktioner blive implementeret løbende over de næste måneder.

Mr. Aston indrømmer, at: "The DLC shitstorm hit full force and washed away people's enthusiasm" for spillet, og han håber på, at dette tiltag vil kunne give spillet en chance mere.

Da vi kontaktede dem, for at høre flere detaljer om konsol-versionerne sagde Turtle Rocks repræsentant, at de ville sikre sig, at denne nye PC-version virker perfekt, før de overhovedet vil overveje at ændre PS4 og Xbox One-udgaverne. De ville ikke afsløre, hvordan mikrotransaktionerne vil blive implementeret endnu, så det bliver interessant at se, hvordan denne revision udvikler sig.

Evolve

Relaterede tekster

EvolveScore

Evolve

ANMELDELSE. Skrevet af Ingo Delinger

Turtle Rock Studios genopfinder skydespillet endnu en gang. Vi er taget på jagt på planeten Shear.

Se Evolve Stage 2 i aktion

Se Evolve Stage 2 i aktion

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Evolve havde ikke helt den langtidsholdbarhed som udvikler Turtle Rock og udgiver 2K Games havde forventet. I et forsøg på at puste nyt liv i 4v1-skydespillet har de nu...Indlæser mere indhold