Dansk
Gamereactor
lifestyle

Extreme E fuldender rebranding til brintdrevet Extreme H

Eldrevet racing var så sidste år, fremtiden handler om brint.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Extreme E var en racerserie, hvor forskellige eldrevne biler havde til opgave at erobre nogle af verdens hårdeste terræner og miljøer. Selvom dette tiltrak mange seere og motorsportsfanatikere for sit teknologiske skridt fremad og intense konkurrence, har dette ikke været nok af en innovation til at berolige Extreme skaberne, da motorsportsserien nu har besluttet at rebrande til Extreme H.

H'et står for brint og betyder en ny kraft- og brændstoftilgang, der handler elektricitet med brint som brændstof. Dette vil først blive udforsket med Pioneer 25 køretøjet, der for nylig er blevet afsløret, som er den første brintdrevne racerbil, der nogensinde er lavet.

Vi får at vide, at Pioneer 25 har en 75kW brintbrændselscelle, der erstatter batteriet som en primær energikilde. Dette vil gøre det muligt for bilen at sparke ud over 550 hk spidseffekt, samtidig med at den kan gå fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder.

Extreme H starter næste år, når den første sæson af action finder sted, der starter med en saudiarabisk-baseret begivenhed. Vi får at vide, at dette vil blive efterfulgt af en europæisk etape, der tager handling til Storbritannien, Tyskland og Italien, alt sammen før vi går over Atlanten for at afslutte sæsonen i USA. Nøjagtige datoer og steder er endnu ikke bekræftet.

Dette er en annonce:
Extreme E fuldender rebranding til brintdrevet Extreme H
Extreme H


Indlæser mere indhold