Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F1 2021

F1 2021's forsidestjerner er offentliggjorte

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af F1-spil er nok lidt ekstra spændte i år, da Codemasters kommende F1 2021 vil være det første spil i serien udgivet efter, at EA har opkøbt de engelske racing-specialister.

I dag har EA så afsløret spillets forside samt ektra indhold i dets Digital Deluxe Edition.

På forsiden finder vi Lewis Hamilton den syvdobbelt verdensmester Lewis Hamilton (Mercedes), Max Verstappen (Red Bull Racing) og Charles Leclerc (Ferrari). De to førstnævnte ligger henholdvis nr. 1 og nr. 2 i den nuværende VM-stilling.

Spillere der betaler for Digital Deluxe indhold vil kunne vælge mellem en af syv legendariske kørere i spillets My Team mode. Legenderne tæller blandt andet Michael Schumacher, Ayrton Senna og David Coulthard.

F1 2021

Relaterede tekster

0
F1 2021Score

F1 2021

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har endnu en gang kørt stærkt i Codemasters nyeste F1-spil, denne gang med EA som udgiver. Er der sket store ændringer, eller er alt ved det gamle?

0
F1 2021 - Preview

F1 2021 - Preview

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Codemasters introducer en ny historiedel, men eller er øjnene for det meste rettet mod bakspejlet i dette års udgave af den traditionsrige Formel 1-serie.Indlæser mere indhold