Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
rFactor 2

F1-verdensmester Max Verstappen deltager i 3. afdeling af Le Mans Virtual Series

Den dobbelte mester skal konkurrere med Team Redline LMP-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet afsløret, at til den kommende tredje afdeling af Le Mans Virtual Series, hvor hold og kørere skal til Spa-Francorchamps til et seks timer langt udholdenhedsløb, at den nuværende regerende dobbelte Formel 1-verdensmester, Max Verstappen, vil konkurrere som en del af Team Redline LMP-holdet.

Selve løbet, der afholdes i denne weekend, den 5. november, spilles på rFactor 2-platformen og vil se hold, der starter kl. 12:30 GMT / 13:30 CET og derefter kører i hele seks timer i et forsøg på både at sikre sejren, men også nogle flere point til den fulde og igangværende serie.

Interessant nok vil Oracle Red Bull Racing, Verstappens egentlige F1-team, også konkurrere i selve løbet, bare i en anden kategori, hvorfor han ikke repræsenterer den organisation, som han har vundet flere verdensmesterskaber med.

Kvalifikationen til løbet afholdes i morgen den 4. november, og du kan se det og selve løbet lige her.

rFactor 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold