Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Beyond Good & Evil

Få Beyond Good & Evil gratis på PC i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi har skrevet en del om Beyond Good & Evil 2 på det seneste, og det skyldes slet og ret, at de fleste af os på redaktionen har ganske kære minder om det originale spil i serien, Beyond Good & Evil.

HQ

Nu har Ubisoft afsløret, at det originale spil er en del af firmaets Ubi30-promovering. Fra næste onsdag kan du derfor hente spillet på PC ganske gratis som Uplay-medlem. Derudover har du endnu seks dage til at hente The Crew ganske gratis.

Beyond Good & Evil

Relaterede tekster

0
Beyond Good and EvilScore

Beyond Good and Evil

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Franske Ubisoft er en europæisk succeshistorie og har betydet meget for spilindustrien.

Beyond Good & Evil

Beyond Good & Evil

ARTIKEL. Skrevet af Peter Christensen

Beyond Good & Evil har fået plads på samme hylde som Ico og Rez, det er kort sagt en klassiker. Men hvorfor? Peter fortæller...

0
Prince of Persia og BG&E droppet?

Prince of Persia og BG&E droppet?

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det er noget af et underligt rygte, der i de sidste dage har hærget internettet. Ifølge flere sites, så ser det nu ud til at Prince of Persia og Beyond Good and Evil er skrinlagt i GameCube og Xbox versionerne - i hvert fald her i Europa.

0
Beyond Good and Evil

Beyond Good and Evil

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Nu er den første preview-skive så landet på bordet, og der er sket meget, siden vi sidst spillede Beyond Good & Evil.Indlæser mere indhold