Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

Få det første Dead Space gratis til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du lide gys, science fiction og fuldstændig fantastiske lydsider? Så bør du straks smutte forbi Origin og hente PC-udgaven af det første Dead Space.

EA har nemlig valgt at tilbyde spillet kvit og frit til alle Origin-brugere. Tilbuddet er startskuddet til en ny kampagne, de kalder On the House hvor EA jævnligt vil tilbyde spil og udvidelser ganske gratis, med kort varsel og i begrænsede perioder.

Hvorfor? "We're gamers, too. We appreciate you making Origin your gaming home ... and besides, who doesn't like free stuff?", lyder det fra EA.

Dead Space kan erhverves gratis frem til den 8. maj. Den pris er svær at slå, og selvom kæden hoppede af i seriens tredje afsnit, er det første Dead Space stadig et af de bedste survival horror-spil i nyere tid. Og så er lyden som sagt fuldstændig fænomenal. Spil det med lyset slukket, gardinerne trukket for, og et par gode hørebøffer.

Dead Space

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold