Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Få en guidet tur til Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island

Fans af klassiske adventure-spil har tilsyneladende meget godt i vente.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I morgen får Sea of Thieves en gratis udvidelse kaldet Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island. Der er tale om et crossover med den legendariske point-and-click-serie fra Lucasart, og udvidelsen lader dig udforske et Mêlée Island fyldt med hjernevridende og gakkede gåder.

Har du behov for at genopfriske Mêlée Island, eller er du ikke tidligere bekendt med øen, kan du i videoen herunder få en guidet tour. Og det virker heldigvis til, at der er masser af fan-service til Monkey Island-veteraner.

Vi sidder selvfølgelig klar med en anmeldelse, når Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island udkommer i morgen, den 20. juni.

HQ
Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.Indlæser mere indhold