Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Få fingrene i Mass Effect 2 helt gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har så sandelig været en fantastisk uge for Mass Effect-fans. Først afslørede Bioware og EA Mass Effect: Andromedas udgivelsesdato. Derefter gav de os en bunke nyt gameplay. Men de er ikke helt færdige med at forkæle os endnu. De har nemlig en gave til dem, der ønsker at genspille eller måske opleve Mass Effect 2 for første gang.

EA tilbyder dig nu Mass Effect 2 som en del af deres On The House-program, hvilket betyder, at den i et stykke tid vil være gratis for alle Origin-medlemmer på PC. Er du endnu ikke et Origin-medlem? Så er der ingen ko på isen. Det er nemlig ganske gratis at melde sig til. Og når du så er blevet et medlem, skal du blot klikke dig herind og downloade.

Fristet? Vi kunne da godt lige tage en omgang med spillet mere!

Mass Effect 2

Relaterede tekster

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold