Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable II

Fable 2-indhold

Masser af indhold til den gæve eventyrer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da vi anmeldte Fable 2 her på siden, var begejstringen stor, og faktisk var et af de eneste minusser at spillet simpelthen ikke var langt nok. Det bliver der nu gjort noget ved, og i midten af december vil man kunne downloade den første udvidelsespakke, kaldet Knothole Island. Den nye ø vil blive et snedækket bekendtskab, men skulle byde på nye opgaver og hemmeligheder.

I co-op vil det være muligt at downloade en gratis udvidelse, som vil give folk der ikke har købt Knothole Island mulighed for at spille sammen med spillere som har lagt moneterne. Vil man selv havde adgang til alle hemmeligheder og missionerne, må man dog forvente at skulle betale.

Uanset om man har betalt eller ej, vil nyt udstyr også finde vej til Albions magiske verden. Knight's Boots, Assassins Gloves, og en specielt vægt-tabs mixture, nye bøger, gaver og mere.

Sidst, men ikke mindst, vil Lionhead også have et Fable 2 tema klar til dagen, som kan købes for 250 Microsoft points, og vil udsmykke din Xboxs udseende med alt godt fra Albion.

Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II
Fable II

Relaterede tekster

5
Fable 2: Knothole IslandScore

Fable 2: Knothole Island

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Med See the Future planlagt til maj, tager Lee West til Knothole Island i den første DLC udvidelse til Fable 2- eventyret. Du får flaskeposten lige her.

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Tag på eventyr med engelske Lionhead, du vil ikke blive skuffet. Det blev Blichfeldt heller ikke, da han rejste ud i verdenen. Læs vores anmeldelse af Molyneux seneste projekt...Indlæser mere indhold