Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Fortune

Fable Fortune forsinket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det stod til at ramme butikkerne den 11. Juli, har Flaming Fowl Studios i dag annonceret, at spillet bliver udskudt med kun 14 dage og vil nu udkomme den 25. Juli i stedet på både PC og Xbox One.

I annonceringen fortalte firmaet, at forsinkelsen skyldes nogle bureaukratiske og administrative faktorer, som forhindrer spillet i at ramme sin oprindelige dato.

"Due to an unexpected administration hiccup we are unfortunately unable to launch the Xbox One version of Fable Fortune next week and we've made the decision to move the launch date back to July 25th on all platforms."

Fable Fortune er gratis.

Fable Fortune

Relaterede tekster

0
Fable Fortune forsinket

Fable Fortune forsinket

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Selvom det stod til at ramme butikkerne den 11. Juli, har Flaming Fowl Studios i dag annonceret, at spillet bliver udskudt med kun 14 dage og vil nu udkomme den 25. Juli...Indlæser mere indhold