Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Fortune

Fable Fortune-projektet kan stadig blive til noget

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Lionhead Studios er blevet lukket, betyder det ikke, at Fable Fortune-projektet også må lukke og slukke. Faktisk er der planer om at fortsætte med projektet, hvis man kan få den nødvendige støtte samlet ind gennem en Kickstarter-kampgane. Spillet følger et ret genkendeligt koncept, som ligner Hearthstone: Heroes of Warcraft, og vil være baseret på Fable-universet samt indeholde nogle særegne features.

Udover at tilføje en co-op del bruger Fable Fortune et "god eller ond"-system, der ligner det, som de store Fable-spil havde, hvor hovedpersonen kunne være en hæderlig helt eller en ond skid. Det er op til spillerne at forme deres niveau af god- og ondhed gennem valg undervejs, og det vil have indflydelse på, hvordan spillerens kort ser ud, og hvad de kan. Projektet bliver lige nu udviklet af Flaming Fowl Studios, som nærmest udgøres af det tidligere Lionhead Studios' udviklere. For at kunne komme videre med udviklingen, håber holdet at nå op på 250.000 pund. Der er lige nu 26 dage tilbage af Kickstarter-kampagnen, og de har indtil videre samlet 31.000 pund sammen allerede.

Fable Fortune bliver udviklet til PC og Xbox One.

HQ
Fable Fortune

Relaterede tekster

0
Fable Fortune forsinket

Fable Fortune forsinket

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Selvom det stod til at ramme butikkerne den 11. Juli, har Flaming Fowl Studios i dag annonceret, at spillet bliver udskudt med kun 14 dage og vil nu udkomme den 25. Juli...Indlæser mere indhold