Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Faker bliver indledende League of Legends hall of famer

Den første person, der deltager i Hall of Legends, er en aktiv spiller.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Normalt er hall of fame slots forbeholdt personer, der har trukket sig tilbage fra deres respektive professionelle karrierer. Det er dog svært at holde sig til den konvention, når din professionelle scene er og har været domineret af et individ i over et årti.

Dette er netop tilfældet for League of Legends, da Riot Games har åbnet sin Hall of Legends ved at optage T1's Lee "Faker" Sang-hyeok som det konstituerende medlem. Det kan virke mærkeligt at gøre dette, men Faker konkurrerer i øjeblikket stadig og fortsætter en karriere, der spænder over fire verdensmesterskaber, to Mid-Season Invitationals, 10 League of Legends Champions Korea titler og en masse individuelle anerkendelser også, såsom at være den første spiller i LCK, der ramte en masse drab og assists milepæle.

Det er overflødigt at sige, at Faker s utrolige karriere ville have set ham komme ind i Hall of Legends til sidst alligevel, så hvorfor ikke bare bukke konventionen og sparke tingene i gang ved at indføre ham med det samme? Giver mening for os.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold