Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fall Guys

Fall Guys' nye midt-sæson opdatering kommer med masser af nyt til spillet

En ny bane og 40 variationer er på vej til Fall Guys: Ultimate Knockout.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sæson 3 af det kaotiske Battle Royale-spil, Fall Guys: Ultimate Knockout, blev lanceret i midten af december og inkluderede syv nye baner, nye forhindringer og dusinvis af nye kostumer. I den næste opdatering kaldet sæson 3.5, har Mediatonic annonceret endnu en ny bane og 40 variationer til allerede eksisterende baner, samt nyt DLC og kostumer, ifølge spillets twitter-konto. Det er ikke første gang Mediatonic opdaterer midt i en sæson, da både sæson 1 og 2, ligeledes fik en midt-sæson opdatering, som rystede posen for det allerede kaotiske spil.

Fall Guys udgiveren Devolver Digital har udtalt i sidste måned, at der dog ikke er nogle fremtidsplaner om at udgive titlen til Xbox Game Pass. Titlen blev udgivet til Steam og PS4 tilbage i August 2020, hvor udgivelsen var gratis for PlayStation Plus medlemmer den måned, og spillet blev hurtigt det mest downloadede PS Plus spil nogensinde. På PC har spillet solgt over 11 millioner kopier, og Mediatonic har udtalt efter successen, at de ville 'elske' at udgive det farverige battle royal spil til andre platforme i fremtiden.

Fall Guys

Relaterede teksterIndlæser mere indhold