Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fall Guys

Fall Guys tredje sæson er annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I modsætning til julefilm og julemusik er der ikke en decideret spilgenre, der omhandler julen eller vinterperioden. Flere udviklere har dog i de seneste par år udgivet udvidelser og events omkring højtiden, og den vogn (eller skulle vi sige slæde) hopper Mediatonic nu også på.

Den tredje sæson af deres populære onlinespil Fall Guys: Ultimate Knockout er netop blevet annonceret, og den kommer til at stå i kuldens tegn. Det fremgår af deres Twitter-konto, der annoncerer at temaet for tredje sæson er Fall Guys: Winter Knockout.

Vi må vente lidt på yderligere detaljer, men at dømme ud fra billedet herunder, ser det ud til, at man skal have støjkerne strammet godt på, da der tilsyneladende skal forceres en række isglatte forhindringer.

Fall Guys

Relaterede teksterIndlæser mere indhold