Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 3

Fallout 3-indhold til PS3

Første pakke engang i september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I maj måned, faktisk under årets E3-messe, annoncerede Bethesda Softworks, at de tre download-pakker Operation: Anchorage, The Pitt og Broken Steel, var på vej til PlayStation 3. Den første pakke ville ramme Sonys konsol i juni efterfulgt af de to andre pakker med 4-6 ugers mellemrum.

Men der dukkede intet indhold op i juni og siden har der været stille hos Bethesda. Det var indtil at producer Ashley Cheng forleden, via en PlayStation Blog, skrev følgende:

"Desværre vil indholdet blive lanceret langt senere end først forventet. Vores download-pakker udvider det oprindelige spil meget og det er ikke noget lille projekt. Vi tester i øjeblikket indholdet indgående og vi håber, at kunne have det første indhold klar i slutningen af september. Efter disse tre pakker, så vil vi have Point Lookout og Mothership Zeta klar så hurtigt vi kan, således at ventetiden mellem indholdet er så kort som muligt."

Dermed kommer alle PlayStation 3-ejere med hang til flere eventyr altså til at vente til et godt stykke ind i efteråret, før de kan gå på opdagelse.

Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3

Relaterede tekster

Fallout 3: Mothership ZetaScore

Fallout 3: Mothership Zeta

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Den står på rumrejser, hidsige fremmede og dødsstråler i hvad Bethesda betegner som den sidste udvidelse til Fallout 3. Jonas har kæmpet sig igennem den...

Fallout 3: Point LookoutScore

Fallout 3: Point Lookout

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Michael Bregnbak er taget på ferie i den radioaktive verden, og har befundet sig godt med benene dybt begravet i sumpen...Indlæser mere indhold