Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 3

Fallout 3-udvidelser til PS3

Hines: Vi er næsten færdige med dem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange var godt mugne, da Bethesda Softworks for et par år siden på E3-messen annoncerede, at udvidelserne, der var planlagt til Fallout 3, kun ville blive lanceret på Xbox 360 og PC, men siden hen er der sket meget, og som de fleste sikkert er bekendt med, så udkommer de tre udvidelser Operation: Anchorage, The Pitt og Broken Steel naturligvis til PlayStation 3 - men hvornår?

Eurogamer tog en snak med Pete Hines omkring netop dette emne. Det viser sig nemlig at PS3-udvidelserne ikke bare handler om at sende materialet til godkendelse hos Sony, men i høj grad også kræver en del bearbejdelse i forhold til systemet. Hines sagde bl.a.:

"Det kræver en del arbejde. Det er en anden platform med en anden måde at gøre tingene på, og det er noget der kræver særlig opmærksomhed samt en del tests, før det er klar til at blive lanceret."

Og han fortsatte:

"Vi forsøger at lægge sidste hånd på det i øjeblikket, men som jeg sagde tidligere, så er det et andet projekt, en anden platform, og derfor er der ting vi skal have afsluttet og testet før PlayStation 3-udgaverne kan lanceres."

Bethesda forsøger givetvis også at undgå de mange fejl som udvidelserne skabte på henholdsvis Xbox 360 og PC. Her måtte både Operation: Anchorage, The Pitt og Broken Steel have flere patches, før alle ejere var tilfredse med afviklingen.

Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3
Fallout 3

Relaterede tekster

Fallout 3: Mothership ZetaScore

Fallout 3: Mothership Zeta

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Den står på rumrejser, hidsige fremmede og dødsstråler i hvad Bethesda betegner som den sidste udvidelse til Fallout 3. Jonas har kæmpet sig igennem den...

Fallout 3: Point LookoutScore

Fallout 3: Point Lookout

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Michael Bregnbak er taget på ferie i den radioaktive verden, og har befundet sig godt med benene dybt begravet i sumpen...Indlæser mere indhold