Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Fallout 76 ændrer private servere med introduktionen af Fallout Worlds til september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med lanceringen af Fallout 76 kan Bethesda nu begynde at se frem mod øvrige opdateringer i resten af 2021, og først på listen er introduktionen af Fallout Worlds.

Ifølge den seneste blog post fra Bethesda, kommer der til at være to slags verdener tilgængelige. Public Worlds er unikke oplevelser skabt af Bethesda i samarbejde med spillets community, som løbende vil roteres og vil være tilgængelige for alle spillere.

Custom Worlds derimod lader spillere tilpasse deres private servere og justere monster spawns, vejreffekter, PvP-regler og meget andet. For at kunne oprette Custom Worlds og private servere, skal du være medlem af Fallout 1st, der koster et fast månedligt beløb. Du kan dog godt invitere venner til din server, der ikke er medlemmer.

De nye funktioner introduceres officielt til september, men kan allerede nu afprøves på Public Test-serverne.

Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.Indlæser mere indhold