Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Fallout 76 rammer 13 millioner spillere

Husk at dette ikke er det samme som antal solgte eksemplarer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fallout 76 er en af de største lanceringskatastrofer i nyere tid, og der er blevet lavet lange, lange videoer der katalogiserer hvordan Bethesda nærmest trådte i spinaten hver eneste dag i ugerne efter spillet endelig ankom på hylderne.

Siden da er der blevet tilføjet et hav af udvidelser, og spillet er langsomt men sikkert kommet tættere på at være en mere traditionel Fallout-oplevelse men med online-infrastruktur. Nu fejrer Bethesda at de har ramt 13 millioner spillere.

Dette sker via et indlæg på deres hjemmeside, hvor de desuden fejrer seriens 25 års jubilæum. Seneste ankom udvidelsen The Pitt, som du kan se en trailer fra her.

HQ
Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.



Indlæser mere indhold