Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 3

Fallout: New Vegas er massivt

Vil vare hundredvis af timer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er ikke kommet mange detaljer om Obsidians udvidelse til Bethesdas succesfulde Fallout-univers, andet end at det er et spin-off RPG, men det ændrer Pete Hines på i et interview med avisen USA Today.

Han afslører blandt andet, at vi kan forvente en mere handlingspræget start på spillet, hvor man som pakkebud bliver skudt, ens pakke stjålet, og man begraves derefter i den radioaktive ødemark. Heldigvis graves du op igen af en robot, som bringer dig hen til en læge, og missionen er derefter at finde ud af hvem der stjal pakken, og hvorfor de gjorde det.

Mere overraskende er måske udtalelsen om, at det vil tage flere hundrede timer at undersøge og opdage alt der kan undersøges og opdages i spillet. Det vil gøre spillet endnu længere end Fallout 3 var, men nu består Obsidian af gamle Fallout veteraner, der arbejdede på de første spil i serien, så mon ikke der er noget om snakken.

Fallout 3

Relaterede tekster

Fallout 3: Mothership ZetaScore

Fallout 3: Mothership Zeta

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Den står på rumrejser, hidsige fremmede og dødsstråler i hvad Bethesda betegner som den sidste udvidelse til Fallout 3. Jonas har kæmpet sig igennem den...

Fallout 3: Point LookoutScore

Fallout 3: Point Lookout

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Michael Bregnbak er taget på ferie i den radioaktive verden, og har befundet sig godt med benene dybt begravet i sumpen...Indlæser mere indhold