Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 3

Fallout-nyheder på vej?

Stemmeskuespiller teaser nyt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er tilsyneladende en Fallout-relateret nyhed eller annoncering lige om hjørnet. Det mere end antyder skuespilleren Erik Todd Dellums i hvert fald på sin Twitter-profil. "Jaja", tænker du måske, "men hvad har ham skuespilleren, der spillede den vildt coole retsmediciner i The Wire at gøre med Fallout?".

Jo ser du, Dellums lægger nemlig også stemme til radio-DJ'en Threedog i Fallout 3. "Til alle mine Fallout 3 og Threedog-fans: der er måske mere af The Dog på vej! Kryds fingre".

Dellums har efterfølgende slået fast, at han har fået lov til at tease (men nævner dog ikke af hvem). Er der en ny Fallout-efterfølger om hjørnet? Eller kan det være i en anden sammenhæng, vi får Dellums at høre (en announcer-pakke til Dota 2, måske?)?

Fallout 3

Relaterede tekster

Fallout 3: Mothership ZetaScore

Fallout 3: Mothership Zeta

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Den står på rumrejser, hidsige fremmede og dødsstråler i hvad Bethesda betegner som den sidste udvidelse til Fallout 3. Jonas har kæmpet sig igennem den...

Fallout 3: Point LookoutScore

Fallout 3: Point Lookout

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Bregnbak

Michael Bregnbak er taget på ferie i den radioaktive verden, og har befundet sig godt med benene dybt begravet i sumpen...Indlæser mere indhold