Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
musik-anmeldelser

Fallulah - The Black Cat Neighbourhood

Fallulah er sådan en debutant som anmeldere godt kan lide at kategorisere som 'lovende'. Odgaard lytter med og forklarer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Lovende er anmelderjargon, og det betyder noget i retning af følgende: Nok finder anmelderen en del ting og sager som der nikkes anerkendende til, men båden er endnu ikke helt i havn, dyret kaster sig endnu ikke uforbeholdent om på ryggen i total overgivelse.

HQ

For at skære det helt ud i pap: Anmelderen er, trods de sporadiske gode takter, sgu ikke helt overbevist.

Og sådan er det også med denne anmeldersignatur. Det er stilsikkert som bare pokker. Fallulah sigter efter de store indiestjerner, og med insisterende håndklap, fodtramp, blæsere og legesygt vokalarbejde rammer hun stilen rent.

Ingen tvivl om det. "Bridges", "Only Human" og "I Lay My Head", der har roteret som P3's "Ugens Uundgåelige, er pragteksempler på dette. Pladen er ligeledes lækkert produceret af Fridolin Nordsø, som til daglig er en del af The William Blakes.

Og nu kommer det lille 'men' så. For selvom sangene og lyden nok er stilsikker, så er den måske også i for stole dele af tiden FOR stilsikker. Det er nemlig netop numre som de førnævnte der gør, at Fallulah ikke rigtig træder i karakter som original sangskriver og artist.

Dette er en annonce:

Forbillederne er simpelthen for store, og det er således ikke svært at høre dem bag Fallulahs sange: Jenny Wilson, Bat For Lashes, Florence + The Machine og Feist. Og skal jeg tage et valg mellem disse kunstnere og Fallulah, ja, så er der nok ingen tvivl om, at jeg trykker på den røde knap og sender den danske sangerinde hjem fra Bootcampen.

Fallulah - The Black Cat Neighbourhood
06 Gamereactor Danmark
6 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold