Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Souls

Fangamer forbereder udgivelse af kæmpe Dark Souls-legetøjssamling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne Bandai Namco løfte sløret for Dark Souls: Remastered, en restaureret udgave af den moderne klassiker, der uden tvivl kommer til endnu en gang at sætte gang i de hårdkogte From Software-fans. Dette ønsker flere firmaer naturligvis at kapitalisere på, så derfor er der meget merchandise på vej.

Blandt andet Fangamer har afsløret, at de har i sinde at udgive en gigantisk linje af merchandise centreret omkring Dark Souls i løbet af foråret. Der er tale om "figurines, apparel, and more," men de har endnu ikke fortalt mere om de konkrete produkter.

Firmaet har tidligere udgivet merchandise fra Stardew Valley og Spelunky, og heldigvis har de udgivet en lille teaser af én af figurerne, og billedet kan du se herunder.

Dark Souls

Relaterede tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR SE

From Software følger op på det supersvære Demon's Souls med et endnu hårdere rollespil. Vi bringer to anmeldelser af spillet her.Indlæser mere indhold