Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Fans er ikke begejstrede over Red Dead Redemption-port

På Reddit opfordres der ligefrem til boykot af spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne havde svirret længe om en remaster af det fantastiske Red Dead Redemption, og i går kom Rockstar med gode nyheder. Bortset fra, at det måske ikke var så gode nyheder endda.

Godt nok kommer Red Dead Redemption til moderne platforme (Nintendo Switch og PS4), men der er reelt set ikke tale om en remaster, kun en forholdsvis simpel konvertering, der udføres af Double Eleven Studios.

Hvad værre er, så har spillet heller ingen multiplayer, og prisen lyder på hele $50. Til sammenligning kan du købe Xbox 360-udgaven brugt for næsten ingen penge, og nyde det på din Xbox One eller Xbox Series X med bedre framerate, højere opløsning og mulighed for multiplayer.

Det har fået mange skuffede fans til tasterne, og lige nu hedder de to øverste indlæg på r/reddeadredemption "Is there a lore reason why Rockstar sucks ass and hates their fans? Are they stupid?" (2,7K upvotes) og "Do not buy Red Dead Redemption" (8K upvotes).

Heller ikke her på Gamereactor virker stemningen synderligt begejstret, om end der selvfølgelig også er brugere, der ser frem til at prøve kræfter med John Marstons vilde western-eventyr på en nyere platform.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold