Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Fans nægter at lade Halo 2 dø

Kører stadig 12 dage efter lukning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft lukkede og slukkede for den oprindelige Xbox Live-tjeneste for knap to uger siden, og dermed burde det være slut med at spille Halo 2 over nettet. Men en lille gruppe dedikerede fans nægter at lade spillet dø.

Gruppen har været forbundet til Xbox Live siden før lukningen, og ved at holde deres Xboxe tændt og deres netforbindelser åbne døgnet rundt, er det lykkedes dem at forlænge Halo 2's liv på ubestemt tid. Flere er faldet fra undervejs, på grund af problemer med overophedede konsoller og ustabile netforbindelser, så der nu er 13 spillere tilbage.

Navnene (eller rettere, gamer tags'ne) på de sidste 13 er:
Agent Windex
APACHE N4SIR
sherlok 1
SieferSword
Rob2D
z0mbie stench
Lord Odysseus11
xxMAKDADYxx
H2o Shoagie
xxBooker Dxx
DirtyCajun
AForeignObject
HiredN00bs

Honør til dem herfra.

Du kan følge med i gruppens bedrifter på det officielle Bungie-forum, hvor der også er links til livestreams af deres spil.

Halo 2

Relaterede tekster

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold